Διαγωνισμός: Κέρδισε τον καφέ του μήνα από την inbudget

in-budget-coffee
Η inbudget σου κάνει δώρο τους καφέδες του μήνα! Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της inbudget σε συνεργασία με το Professor Coffee & Copy Project!

Ο μήνας των Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο απολαυστικός με το διαγωνισμό που έχουμε ετοιμάσει για σένα! Σήμερα κιόλας μπορείς να κερδίσεις τους καφέδες του μήνα από το αγαπημένο καφέ της πόλης, Professor Coffee & Copy Project.

Τι πρέπει να κάνεις; Είναι πανεύκολο!

  1. Επισκέψου ένα κατάστημα inbudget και υπέβαλε μια νέα αίτηση για αλλαγή παρόχου ρεύματος. Κάνε το πρώτο βήμα για χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας.
  2. Κάνε like στη σελίδα της inbudget στο facebook για να μένεις πάντα ενημερωμένος για τα νέα και τις προσφορές μας.
  3. Ακολούθησε τη σελίδα της inbudget στo instagram και μπες σε έναν νέο κόσμο εξοικονόμησης για να είσαι πάντα in budget. 

Και voilà! Βιάσου όμως, γιατί μόνο οι 100 πρώτοι κερδίζουν. Μη χάσεις αυτήν την ευκαιρία!!! Η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου. 

Έλα σήμερα στην inbudget, μπες στον κόσμο της έξυπνης ενέργειας και οι καφέδες του μήνα θα είναι…κερασμένοι από εμάς!

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά άρθρα

invoices

Προσοχή!!! Αλλαγές στον Χάρτη των Τιμολογίων – Νέα Πλεονεκτήματα για τα «Πράσινα» και «Κίτρινα», Δυσκολίες για τα «Μπλε»

Από τον Αύγουστο, η επιδότηση επαναστατεί στα χρωματιστά τιμολόγια, αναγκάζοντας τους παρόχους να επανασχεδιάσουν τις εμπορικές τους στρατηγικές. Οι νέοι

Διαβάστε περισσότερα